WIE ZIJN WIJ?

 

SHORTGOLF VERENIGING TUBBERGEN TWENTE  is een club van enthousiaste mensen, waarvan de meesten onlangs voor de eerste keer met de golfsport in aanraking zijn gekomen. Om de krachten te bundelen is in september 2017 een vereniging opgericht. Het lidmaatschap staat open voor golfliefhebbers uit de gehele regio.

 

Voor onze golfactiviteiten maken we gebruik van de shortgolfbaan van Recreatiebedrijf ’n Kaps in Tubbergen. Deze baan is in 2016 aangelegd en bestaat uit 9 greens en 18 afslagplaatsen met waterhindernissen en bunkers, een driving range en een putting green. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de afstanden tussen de afslagen (tee) en de vlag (green) relatief klein en variëren van 25 tot 90 meter.

ShortGolf Tubbergen Twente heeft haar speeldagen van medio september tot medio april op maandag en donderdag om 13.30 uur.
In de andere gedeelte van het jaar zij de speeldagen op maandag om 13.30 uur donderdag om 19.00 uur
Hiervan wordt volop gebruik gemaakt en er is een gezonde onderlinge competitie. Na afloop is er meestal een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Graag meer weten over hoe u die golfclub vasthoudt, welke club of ijzer u wanneer gebruikt en de bal de juiste richting geeft? Tijdens de golflessen leert de golfpro Ilke van Schooten u de fijne kneepjes van het golfen. U verbetert uw slag, weet waar u op moet letten tijdens het afslaan en nog veel meer. Bovendien kunt uw Handicap 54 halen en daarmee mag u ook een reguliere golfbaan op.

Er worden uitwisselingen georganiseerd met zusterverenigingen in de regio.

Nieuwe leden zijn uiteraard zeer welkom.

Wanneer u een keer nader kennis wilt maken met de golfsport dan bent u geheel vrijblijvend van harte welkom op bovengenoemde middagen.

Voor aanmeldingen en/of informatie kan contact opgenomen worden met
secretaris@shortgolftubbergen.nl of de andere bestuursleden.